Ervaringen Bakje Geluk

Based on 660 reviews
98%
(645)
2%
(11)
0%
(3)
0%
(1)
0%
(0)
Super!

Heerlijke recepten met de proteïne van bakje geluk! Het boek eiwitrijke feestje staat vol met verrukkelijke recepten ben er heel blij mee!

Bakken

Heerlijk om mee te bakken. Waar door de baksels toch nog wwt zoet worden. Maar geen suiker meer gaat gebruiken 😋 en goed vullende

Heerlijk!

Heerlijke proteïne! Past goed in allerlei baksels en shakes. Zo kom ik sneller aan mijn eiwitten!

Twee weken bezig, goed vol te houden

Ben eigenlijk net begonnen, maar vind het gewoon leuk! Volg niet helemaal de recepten, de tussendoortjes doe ik wel, ben al 2 kilo afgevallen.

Pas begonnen. Dit is. Geweldig

Superr blij mee

Dit product is lekker handig. Ik gebruik het voor shake's , pannenkoeken en maak er ijskoffie mee echt een aanrader. Het smaakt heerlijk na vanile

Fantastisch!

Super product met zoveeel lekkere recepten erbij, ben enorm geïnspireerd en merk echt dat ik langer vol zit als ik dit gebruik in de recepten. En ook nog is lekker!!

In 1 woord super

Super product

Heerlijke naniet om af te vallen

Heerlijke gerechten, heerlijke baksels. Ik word ook mega enthousiast van Mariska

Erg tevreden

Ik gebruik de recepten en de proteïne poeder vaak zit daarna vaak vol en heb dan geen zin meer in snacken van ongezonde dingen

Helaas synthetische zoetstoffen

Ondanks de goede structuur en lekkere smaak ben ik eigenlijk tegen synthetische zoetstoffen. Ik maak me altijd zorgen over de gevolgen op lange termijn. Voor mij een reden om over te stappen naar een eiwitpoeder met stevia en vanille.
Ik hoop dat er in de toekomst wel een variant komt met stevia ipv accesulfaan K.

Heerlijk eten en afvallen

Heerlijke leuke recepten.
In het begin wel ff gedoe om te starten. Maar als je van te voren aan de slag gaat dan word het steeds makkelijker.
Wat een feestje, een proteine feestje

Eindelijk na jaren lekker in mijn vel & heerlijk eten

Met 40 jaar dieet historie & eeuwige strijd tegen de kilo's zo ontzettend blij met Bakje Geluk in mijn leven! Fantastische recepten, geen honger gevoel & geen snaaigedrag meer! Veel meer overheerlijk eten en minder kg en cm :-) Eten is een feestje & laat de zomer maar komen!

Voedzame recepten

Een beetje sceptisch de lente new you aangeschaft. Ik dacht: weer het zoveelste receptenboek, maar dit is echt anders. De recepten (eiwitrijk feestje) zijn makkelijk, lekker en vooral voedend. Ik geniet van de heerlijke variaties 😋 en dat ik er ook nog van af val is mooi mee genomen.

Lekker

Heel lekker van smaak thuis lusten ze hetzelfde allemaal ben benieuwd naar de chocolade

Lekker en makkelijk

Super lekkere smaak (ik ben gek van vanille 😋).
Heel makkelijk te gebruiken in de baksels en bakje geluk !
Ik kan niet wachten op de nieuwe smaak 🍫

Makkelijk te gebruiken en ook lekker!

Al veel gebakken en ontbijtjes gemaakt met de whey proteïne poeder. Smaakt lekker naar vanille en lost goed op tijdens het mengen! Eet jezelf lekker in je vel is makkelijk te volgen en geeft je goede handvaten om zelf menu's samen te stellen.

Super compleet en duidelijk omschreven programma en recepten. Zo is afvallen geen straf en goed vol te houden.
Geen levenslange strijd meer.
The New You zou voor ons nog een mooie aanvulling zijn op het totaalprogramma wat we in ons bezit hebben.

Eten is weer een feestje en geen struggle!

Wat ben ik blij dat ik een advertentie voor dit boek en de whey poeder tegen kwam en dacht laat ik het eens proberen. Wow dit heeft echt voor het eerst mijn levenslange struggle met eten omgeturnd! Ik maak met plezier de lekkerste ontbijtjes klaar ipv cornflakes met melk wat totaal niet vulde! De whey poeder maakt kwark en yoghurt heerlijk en de Bakjes Geluk maken de avonden een feestje! Ik ben echt zo blij dat ik dit ben tegen gekomen en ga met nog heel veel plezier alle recepten proberen en lekker genieten van gezond eten!

Het New You programma is een hele fijne toevoeging op de Bakje Geluk methode!

Ik ben heel blij dat ik ook het New You programma extra heb aangeschaft. Weer extra heerlijke recepten en ik merk echt dat ik minder zin heb om te snaaien omdat ik me gewoon echt super verheug op het Bakje Geluk in de avond! Ik ben echt zo blij dat ik de Balje Geluk methode heb ontdekt! Eten is weer een feestje en geen struggle!

Eindelijk high protein recepten die makkelijk zijn!

Al jaren was ik op zoek naar een fysiek boek met eiwitrijke recepten voor snacks en ontbijt. En daar is Mariska met deze knaller van een boek! Elke dag sta ik met de kleuter in de keuken om een recept te maken. En elke dag is het weer feest! Gekocht voor mezelf, maar ondertussen smullen de collega's van mijn man ook iedere week van de baksels! En het beste? Het is binnen no-time gemaakt zonder allerlei bijzondere ingrediënten die je maar 1 keer en nooit weer gebruikt. Mega aanrader dit. Ik hoop gauw op een 2e versie 🧡

Eiwitrijke feestjes boek en proteïne

Superleuk boek, die wekelijks uit de kast word gehaald om weer heerlijke dingen te bereiden, de proteïne is MEGA lekker en geeft een heerlijke vanille smaak aan alle gerechten! Helaas maar 3 foto's, vaak is het al op voordat ik een foto kan maken!🤣 #snickerovernightoatsFAVO

Proteine bundel

Lekkere recepten voor ontbijt, snack of bakje geluk. Door het toevoegen van de BG vanille proteine volt het supergoed. De vanille proteine zijn erg lekker van smaak en klonteren nier in de yoghurt en. Dik tevreden!

Recepten voor het hele gezin.

Wat begon als eens wat gezonde en lekkere recepten uitproberen, werd al gauw door het hele gezin hier gesmaakt. Tegenwoordig worden er briefjes met voorkeuren in het boek gestoken en kan ik niet meer verdwijnen naar de keuken zonder dat er gevraagd wordt wat ik daar ga doen. Mijn kids lopen vaak de snoepkast voorbij als ik dingen uit het boek uitprobeer. Een aanrader dus!

New You Lente

Lekker, smaakvol eten zonder honger gevoel. Volg de stappen van bakje geluk en stel hierin je eigen menu samen.
Doordat je je aan de stappen houd en uit de recepten kiest hoef je geen ingrediënten te tellen wat ik erg fijn vind. Omdat je lekkers toevoegt aan je recepten heb je toch het gevoel dat je mag snoepen waardoor de trek hiernaar er niet meer is bij mij.
Het afvallen gaat stapje voor stapje. Ongeveer 0.2 kg per dag dus dik tevreden.